Vi søker etter barnehagelærer

OSLO

Vi søker 40% barnehagelærer. Det er ønskelig med videreutdanning innenfor Montessoripedagogikk i alderen 3-6 år.

Vi kan tilby deg et faglig miljø med kollegaer som er engasjerte og opptatt av kvalitet i alle hverdagens læringssituasjoner. Et godt arbeidsmiljø med rause kollegaer.

Casa dei Bambini

Casa dei Bambini er en liten Montessoribarnehagen som ligger på Vettakollen I Oslo.

Kontaktadresse: Huldreveien 28, 0781 Oslo

Søknadsfrist: 17. november.

Casa søker en barnehagelærer som med fokus på observasjon og kunnskap om barns utvikling kan være med på å videreutvikle det pedagogiske arbeidet.

Barnehagen er medlem av PBL og tilbyr lønn etter tariff, samt gode pensjonsordninger.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Politiattest må fremlegges før ansettelse.

Krav til kompetanse:

· Barnehagelærerutdanning

· Montessoripedagogikk

· Du må ha oppfylt nivå A2 på norsk delprøve i skriftlig fremstilling, samt oppfylt nivå B1 på norske delprøver i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Søknad sendes til: [email protected]

Søknadsfrist: 17. november.