LEDIG STILLING

Barnehagelærer til Solbakken barnehage

OSLO

Om barnehagen:

Om barnehagen:

Solbakken barnehage er en liten og koselig barnehage på Bestum i Oslo. Vi er en to-avdelings barnehage med til sammen 27 barn. Vi har en småbarnsavdeling med 9 barn og en storbarnsavdeling med 18 barn. Vi er syv ansatte, hvorav tre er pedagoger og tre er assistenter. Styrer er til stede annenhver dag.

Det er lett ankomst med kollektiv-transport til barnehagen, med både trikk, tog og buss en liten spasertur unna. Det er også mulighet for å parkere egen bil på barnehagens område.

Barnehagen har fokus på sunn mat og vi serverer alle måltidene i barnehagen. Vi er ute hver dag og går tur en-to ganger i uka. Vi tilbyr skiskole, leirskole og svømming til de eldste barna i barnehagen.

Vi bruker e-barnehage som nettportal

Vår visjon «Trygghet, læring og glede, her er alle til stede».

Vi søker etter en barnehagelærer til vår barnehage. Det er en fast 100% stilling.

Vi ønsker deg som er – faglig sterk og engasjert – liker å jobbe i team- har godt humør – skaper trygge rammer for barna – liker å være ute i all slags vær og er en pådriver til gøyale aktiviteter

Vi ønsker at du skal kunne motivere og samarbeide om å følge rammeplanen og barnehagens årsplan. Du må kunne ta del i veiledning av det øvrige personalet. Du har ansvar for oppfølging av barn og foreldre, i samarbeid med avdelingsleder.

Du må ha gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig. Det er krav til bestått norskprøve.

Vi tilbyr

En tjenestefri uke med lønn for de med godkjent barnehagelærerutdannelse. Lønn etter Oslo kommune. Fire timer plantid i uken. fem planleggingsdager i året, kurs, samarbeid i lederteam på tvers av barnehager, gode vikarordninger, sosiale arrangementer og et ungt og godt arbeidsmiljø, veiledning for nyansatte ved behov.

Politiattest må fremlegges ved tiltredelse

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Barnehagelærer

Sted: Sigurd Iversens vei 37B, 0281 Oslo

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Antall stillinger: 1

Sektor: Privat

Arbeidstid: Dagtid

Arb.tidsordning: turnus

Oppstart: Snarest

Kontaktperson:

Styrer- Mathilde Harkinn

Tlf: 22524982, Epost: [email protected]

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS