Daglig leder

SØRKEDALEN: Vi søker etter en daglig leder i 100 % stilling i svangerskapsvikariat fra 4. januar 2021 til vår idylliske barnehage i Sørkedalen.

Stillingsbeskrivelse:

Daglig leder har ansvar for den daglige driften av barnehagen som innebærer administrasjon, økonomi og personalledelse, samt det overordnede pedagogiske ansvaret. Ca 40 % av stillingen er knyttet til arbeid på avdelingene.

Daglig leder skal sørge for at barnehagen er en trygg, innholdsrik og målrettet virksomhet, og samarbeider tett med barnehagens styre som består av fire foreldrerepresentanter. Daglig leder er barnehagens representant utad og har hovedansvar for samarbeid med andre instanser som blant annet kommunens barnehagekontor, tverrfaglig team, skole og barnevern.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Godkjent utdanning som barnehagelærer/førskolelærerS
  • Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • Ledererfaring
  • Personlig egnethet vektlegges
  • Gyldig politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må fremlegges før tiltredelse

Ulvestua barnehage

Ulvestua Barnehage ligger ved siden av Sørkedalen Skole, kun 10 minutter fra Røa, og er en privat foreldredrevet barnehage. Vi har et stort uteområde med egen grillhytte, og Nordmarka som nærmeste nabo.

Ulvestua er en liten barnehage med totalt 29 barn fordelt på en småbarnsavdeling (0-3 år) og en storbarnsavdeling (3-6 år).

Les mer på

ulvestua.barnehage.no

Søknadsfrist: 24. september.

Arbeidssted: Sørkedalen

Vi søker en daglig leder som:

• Har erfaring som daglig leder eller annen ledererfaring fra barnehage
  • Har gode lederegenskaper, er god til å lytte, gi støtte og veiledning.
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Har god økonomi- og administrasjonsforståelse og behersker ulike IT- verktøy
  • Er selvstendig. strukturert og ansvarsbevisst
  • Er løsningsorientert og fleksibel
  • Har sterk faglig kompetanse og er opptatt av å videreutvikle både seg selv og sine medarbeidere
  • Har evnen til å lede barnehagen i samsvar med lover, forskrifter, samt barnehagens vedtekter og retningslinjer.
  • Omgjengelig, tilstedeværende og genuint opptatt av at både store og små skal trives.
  • Trives med å jobbe i team, har godt humør og evne til å skape gode relasjoner
  • Trives med å være ute og er opptatt av frilufsliv

Vi kan tilby:

• 100 % stilling i svangerskapsvikariat og tariffavtale gjennom PBL-A
  • Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger
  • Fleksibel arbeidstid mellom 7.00 og 17.00
  • Svært godt arbeidsmiljø og mye frisk luft i naturskjønne omgivelser
  • Barnehagen er stengt jul, påske og 4 uker i juli
  • 1 uke tjenestefri med lønn etter ett års ansettelse
  • En spennende arbeidsplass der ingen dager er like
  • Dyktige og engasjerte medarbeidere

Aktuelle kandidater kontaktes og vurderes fortløpende, og vi oppfordrer deg til å søke snarest.

Søknad og CV sendes: [email protected] og merkes "Daglig leder".