LEDIG STILLING

ENGASJERT PEDAGOGISK LEDER SØKES - DU KAN GJØRE EN FORSKJELL

BÆRUM

Om barnehagen:

Om barnehagen:

Sollia barnehage ligger i Bærum kommune. Barnehagen ligger i naturskjønne og idylliske omgivelser på Slependen, ikke langt fra Sandvika.

Barnehagen ligger i en solhelling, og disponerer et flott område i direkte tilknytning til egen tomt. Nærmiljøet innholder også mange tilbud. I gangavstand fra barnehagen har vi; skog og mark, hoppbakke, Sandvika by med alle byens tilbud, gressbane mm.

Vi er en gjeng med kreative voksne som liker å bruke naturen og miljøet rundt oss.

Vi søker en pedagogisk leder i 100% fast stilling som ønsker å strekke seg etter stjernene og gjøre hver dag verdifull sammen med oss i Sollia.

Sollia barnehage er en liten hyggelig barnehage med naturen rett utenfor døra. Vi er mye på tur,og er glade i å være ute. Barnehagen består av to avdelinger med 34 barn i alderen 1-6 år, hvorav en småbarnsavdeling (1-3 år) og en storebarnsavdeling (3-6 år).

Barnehagen har en flott naturtomt med variert terreng, grillhytte og egen skog utenfor gjerdet med gapahuk og bålplass, samt fotballbane.

Er du opptatt av å bygge gode relasjoner, brenner du for uteliv og ønsker å være med å gi barn en fantastisk hverdag, med nærhet og gode opplevelser?

Stillingen har stort fokus på uteliv, men den som innehar stillingen vil også være med på å forme innholdet på storebarnsavdelingen, enten man er spesielt interessert i barn med særskilte behov, språk, IKT eller andre relaterte oppgaver i barnehagen.

I utgangspunktet har denne stillingen ikke direkte personalansvar. Du vil ha hovedansvar for uteliv, men er også en del av grunnbemanningen på stor avdeling.

Vi søker etter en som er:

- Engasjert, varm og raus

- Motivert til å skape gode opplevelser og gleder

- God til å samarbeide

- En tydelig leder

- Fleksibel og god til å se muligheter

- Glad i uteliv

- Behersker norsk, muntlig og skriftlig

- Engasjert i barns lek og opptatt av å skape gode relasjoner

Vi kan tilby deg:

- Et stabilt miljø med høy trivselsfaktor

- Kompetente voksne

- Mulighet for faglig utvikling gjennom kurs og nettverk

- Gode rammebetingelser

- Tariffavtale med Pbl

- Fri jul og påske og fem ukers ferie

- Engasjerte foreldre

- En herlig barnegruppe

Ved spørsmål om stillingen

Kontakt Karin S. Skavang, daglig leder, tlf: 67 56 42 23, mobil: 932 28 217

Søknadsfrist: 4. juni. 2021

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS