LEDIG STILLING

Heimvang barnehage har to ledige stillinger som pedagogisk leder

OSLO

Om barnehagen:

Om barnehagen:

Heimvang barnehage tar vare på 20 barn under tre år. Staben består av en styrer, tre pedagogiske ledere, fire assistenter og en lærling.

Vi er godt etablert i nærmiljøet. Barnehagen ligger i et stort hus med historisk sus. Lokalene er totalrenoverte, med store vinduer, balansert ventilasjon, flislagte bad og varme i alle gulv. Lekeplassen ligger godt skjermet for trafikk, og er utstyrt for lek og motorisk utvikling. Nordmarka ligger rett ved tomta og blir mye brukt til grilling og turer.

Barnehagens fremste mål er trivsel og personlig utvikling, både for barn og ansatte. Stillingen passer for en varm, strukturert og utadvendt person med interesse for kultur og friluftsliv. Vi legger vekt på samarbeidsevne - både med kolleger og eier.

Vi leker ute hele året, går på turer i marka og utforsker ting i naturen. Vår nye pedagogiske leder er en varm, ansvarlig og utadvendt person med interesse for barn, kultur og friluftsliv.

Du har utdanning som førskolelærer (bachelor 180 studiepoeng) eller annen godkjenning som førskolelærer.

Jobben består av å aktivisere små barn, og utvikle det pedagogiske opplegget i samråd med eier, styrer og gode kolleger.

Vårt satsingsområde er trivsel på arbeidsplassen, både for store og små. Godt humør og lyst til å jobbe med de minste barna er viktig i vår barnehage.

Det er nødvendig å vise politiattest, og snakke flytende svensk, dansk eller norsk. (Norsk som morsmål eller bestått norsk språkprøve 3 skriftlig og muntlig).

Vi tilbyr en trivelig og faglig utfordrende jobb, hvor du får stor innflytelse på barnehagens utvikling og barnas hverdag.

Søknadsfrist: 26. september

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS