LEDIG STILLING

Ledig 50% stilling som barnehagelærer i Nedre Silkestrå Barnehage

OSLO

Om barnehagen:

Vår visjon er: Med barnet i fokus vil vi skape et positivt og trygt miljø basert på omsorg, glede og mye lek. En trygg og god hverdag for store og små.

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel.

Nedre Silkestrå barnehage er en privat, foreldredrevet barnehage som består av en samlet barnegruppe på 18 barn og 5 ansatte, herunder 2 pedagogiske ledere. Nå har barnehagen en ledig stilling som barnehagelærer i 50 % fast stilling, med mulighet for ekstravakter ved behov. Barnehagen har en sentral beliggenhet i naturskjønne omgivelser, og nærområdet byr på et mangfold av turmuligheter og aktiviteter. Et bredt kollektivtilbud på Skøyen gjør reisen til jobben enkel. Vi har en barnehage med et stabilt og trygt arbeidsmiljø, som skyldes en sammensveiset personalgruppe med lang fartstid i barnehagen, og en nær og god kontakt med barna.

Vi har en strukturert virksomhet, men den gir også rom for spontanitet. Vi jobber ofte i aldersdelte grupper. Barnehagen ligger i grønne omgivelser nær Skøyen og Frognerparken. Vi er mye ute og har ukentlige turdager.

Vi deltar på friluftskole, og har tilgang til gymsal og bibliotek i nærområdet. Et romslig budsjett for utflukter gir oss mulighet til å en rekke aktiviteter inkludert ekskursjoner og korte turer til teater, konserter, gallerier og annet.

Vi søker en person som er: - barnehagelærer- engasjert - ansvarsfull - har godt humør, aktiv, liker å klatre i trær og spille fotball, spontan, omsorgsfull, løsningsorientert, samarbeidsvillig, erfaring, har høy kompetanse og er glad i å leke! Pluss i boka hvis du er glad i musikk og kan spille gitar eller et annet instrument!

Kvalifikasjoner:

  • Utdannet barnehagelærer eller tilsvarende godkjent utdanning. Utdanning fra utlandet må være godkjent av NOKUT
  • Dokumentert norskkunnskaper minimum tilsvarende nivå B3

Nedre Silkestrå Barnehage har et ønske om å være en barnehage preget av mangfold - vi oppfordrer derfor også menn til å søke på denne stillingen. Tilsettingen forutsetter godkjent politiattest i henhold til barnehageloven som må leveres før eventuell tiltredelse i stillingen.

Innkalling til intervju vil skje fortløpende, omgående ansettelse. Personlig egnethet vektlegges.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Torje Hausvik Olsen
Stillingstittel: Styreleder
Mobil: 481 39 548
Send melding

Kontaktperson: Cecilie Nesheim (f.o.m. 9. august)
Stillingstittel: Styrer
Mobil: 907 48 379

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS