Munkerudtoppen barnehage

OSLO

Om barnehagen:

Munkerudtoppen barnehage er en inkluderende, varm og raus liten barnehage med lang fartstid. Vi er lokalisert i et idyllisk lite trehus med eplehage på Nordstrand. Nå søker vi en engasjert, sosial og faglig dyktig pedagogisk leder som vil være med å forme barnehagehverdagen hos oss.

Barnehagen har totalt 22 barn. Vi har stort fokus på læring gjennom lek, og setter av mye tid til frilek. Mestring og sosialt felleskap er andre viktige stikkord for vårt pedagogiske arbeid. Vi er glade i å være ute, og har ukentlige turer i vårt fine nærmiljø – ofte til skogen vi kaller Lurveleggskogen. Vi møter barna på deres egne premisser, og tilbyr ulike aktiviteter ut ifra interesser og behov. De to gruppene med størst barn har for eksempel deltatt på både svømming og skiskole de siste årene.

Hos oss vil du få være med å videreutvikle de pedagogiske rammene i et inkluderende og trygt arbeidsmiljø, hvor man kommer tett på både barn og voksne.

• å delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna
  • å planlegge, gjennomføre, dokumentere, og evaluere pedagogisk arbeid i barnehagen
  • å initiere og opprettholde et godt foreldresamarbeid
  • å delta aktivt i beslutning- og utviklingsprosesser i barnehagen
  • å bidra til faglig utvikling og daglig organisering av barnehagen

Kvalifikasjoner

Godkjent utdannelse som barnehagelærer eller førskolelærer (hvis utdannet i utlandet må godkjenning fra Udir foreligge)

God skriftlig og flytende muntlig framstillingsevne i norsk

Erfaring fra barnehage er ønskelig, men nyutdannede kan også søke

Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Personlige egenskaper

• Evne til å motivere, inspirere og støtte kollegaer og til å jobbe målrettet som et team
  • Meget gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Fleksibel og med pågangsmot
  • Løsningsorientert og med mot til å takle utfordringer som kan oppstå
  • Faglig engasjement
  • Tar ansvar for et godt arbeidsmiljø og bidrar til god trivsel på egen arbeidsplass.

• Lønn som pedagogisk leder
  • God pensjonsavtale med mulighet for AFP
  • PBLs hovedavtale og hovedtariffavtale
  • Et supert arbeidsmiljø med faglig dyktige og engasjerte medarbeidere