LEDIG STILLING

Søker etter en engasjert, omsorgsfull og faglig dyktig daglig leder

SKIEN

Kapitelberget Natur- og kulturbarnehage

Kapitelberget Natur- og kulturbarnehage ble etablert i 1991 og er en foreldredrevet barnehage via et andelslag (SA). Vi har tre avdelinger: Bakvendtland, Hompetitten og Nøtteliten med til sammen 42 plasser og 8 stolte og entusiastiske ansatte. Barnehagen bygger på nasjonale og lokale føringer, så som "Rammeplan for barnehagens innhold" og "Strategisk plan for Oppvekst 2013 – 2023" og er drevet av et styre valgt på årsmøtet. Styret er andelslagets høyeste organ.

Arbeidsgiver: Kapitelberget Natur- og kulturbarnehage
Stillingstittel: Daglig Leder
Frist: 07.03.2021
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med KAPITELBERGET NATUR - OG KULTURBARNEHAGE SA

Vi er en liten, hyggelig og intim barnehage hvor de ansatte bidrar med gode holdninger og initiativ for å ha et godt miljø for barn, foreldre og ansatte. Samholdet er sterkt og evnen til å ta inn et nytt teammedlem er åpen og imøtekommende.

Vi ønsker oss søkere som har:

  • Barnehageutdannelse og erfaring med ansvar;
  • Kompetanse eller erfaring med administrative rutiner og kunnskap om lover og regler, særlig til Barnehageloven;
  • Personlige egenskaper som omsorg, empati, forståelige og inkluderende kommunikasjonsevner, erfaring med teamledelse og interesse for at alle skal ha det bra og lykkes,
  • Ha en innebygget fleksibilitet på timer og dager. Stillingen innebærer 70 % ledelse og 30 % av stillingen innebærer oppgaver på avdelingen;
  • Lyst til å møte barna og foreldrene, være med på tur, bidra/delta ute i barnehagen og være involverende mot ansatte og foreldre.

Den som ansettes får lønn i h.t. tariff. Administrative verktøy som telefon, IT o.l. hører til stillingen.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS