Ulvestua barnehage søker en pedagogisk leder i
100 % stilling

OSLO

Om barnehagen:

Ulvestua Barnehage ligger ved siden av Sørkedalen Skole, kun 10 minutter fra Røa, og er en privat foreldredrevet barnehage. Vi har et stort uteområde med egen gapahuk, og Nordmarka som nærmeste nabo.

Vi søker en pedagogisk leder i 100 % stilling fra 03.01.2022 til barnehagens storbarnsavdeling. Vikariat fra 15.11.21 t.o.m 22.12.21 frem til tiltredelse. Storbarnsavdelingen vil fra høsten ha 19 barn og 3 voksne.

Ulvestua er en liten barnehage med totalt 30 barn fordelt på en småbarnsavdeling (0-3 år) og en storbarnsavdeling (3-6 år). Hos oss ønsker vi at barna skal få utvikle seg i et miljø som er preget av lek, glede, humor, gode relasjoner, vennskap og trygghet. Vi har natur og uteliv som satsningsområde og ønsker at alle barn skal oppleve glede over å være ute gjennom alle årstidene. Vi har områder både i og utenfor barnehagen som invitere, inspirer og motiverer til motorisk utvikling og kroppslig lek, og der barna kan utfolde seg fysisk.

Vi søker en pedagogisk leder med sterk faglig forståelse og godt pedagogisk grunnsyn, tanke og kunnskap, og sette dette ut til verks i både planlegging og aktiviteter. Vise gode formidlingsevner mtp. kunnskaps og kompetansehevning blant personalet, men også være selvreflekterende og evaluerende av sitt eget arbeid. Høy relasjons- og samarbeidskompetanse i arbeidet med barn, foreldre og ansatte.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Godkjent utdanning som barnehagelærer/førskolelærer. Utdanning fra utlandet må være godkjent av UDIR.

Bestått norskprøve 3 eller Bergenstesten, skriftlig og muntlig. Dokumentasjon vedlegges søknad

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Gyldig politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må fremlegges før tiltredelse

Vi søker en barnehagelærer som:

Har gode lederegenskaper

Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, samt relevant arbeidserfaring

Er løsningsorientert og fleksibel i en travel hverdag

Har høy faglig kompetanse og er opptatt av å videreutvikle både seg selv og sine medarbeidere

Er en trygg voksen med god relasjonskompetanse og god kunnskap om barns utvikling

Er omsorgsfull, kreativ, engasjert og leken

Trives med å jobbe i team, har godt humør og bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø

Trives med å være ute og har interesse for friluftsliv

Vi kan tilby:

• 100 % fast stilling og tariffavtale gjennom PBL-A (lønn etter avtale)
  • Konkurransedyktig lønn og gode pensjonsordninger
  • Store muligheter til å forme og utvikle en avdeling med et engasjert personale
  • Mulighet for faglig utvikling i form av tilrettelegging for kurs, videreutdanning m.m.
  • Arbeidstid mellom 7.00 og 17.00
  • Svært godt arbeidsmiljø og mye frisk luft i naturskjønne omgivelser
  • Barnehagen er stengt jul, påske og 4 uker i juli.
  • 1 uke tjenestefri med lønn etter ett års ansettelse.

Søknadsfrist: 17. september

Søknad og CV sendes: [email protected] og merkes "Barnehagelærer"